Ervaringen

Weten wat andere jongeren vonden van de begeleiding van LetsCo? Say no more - hier delen we graag een aantal ervaringsverhalen met je.

Verder na letsel

Video afspelen

Goed dat je er bent...

… maar hé, laten we eerlijk zijn. Leuk is anders. En dat is zacht uitgedrukt. Je bent hier namelijk terecht gekomen, omdat er iets is gebeurd waardoor je niet meer goed verder komt op school of tijdens je opleiding. Een ongeval heeft ervoor gezorgd dat je met letselklachten en uitdagingen zit en, na inschakeling van je verzekeraar en belangenbehartiger/advocaat, hulp van LetsCo kan gaan krijgen. Wat houdt dat precies in? Voordat we die vraag beantwoorden, zullen we onszelf eerst even voorstellen. Wel zo netjes, toch? 😉

Even voorstellen...

Hoi! Aangenaam. Wij zijn LetsCo – verder na letsel. Met een team van letsel-onderwijsdeskundigen helpen we jongeren met letsel verder op school of tijdens een studie. We denken met je mee, nemen de tijd en plannen we een afspraak met je in voor een intakegesprek. Samen maken we een plan. Dan kijken we naar waar je ondersteuning bij kunt gebruiken als leerling of student en gaan we je helpen. 🙂

GROEPSFOTO 1

Samen verder na letsel

Samen met jou zorgen we er voor dat je weer verder kan. Verder op school, verder naar die ene opleiding en verder… naar je toekomst!

Het verhaal van Luiriëlla, Remzi en Sofie

Benieuwd naar hoe de begeleiding er precies uitziet? En hoe andere jongeren hun begeleiding vanuit LetsCo hebben ervaren? Kijk en luister dan naar het verhaal van Luiriëlla, Remzi of Sofie. Alle drie wisten ze na een ongeval, samen met hun letsel-onderwijsdeskundige, de touwtjes weer in eigen handen te nemen:

Video afspelen

Luiriëlla Martha (22)

Uit Rotterdam

Video afspelen

Remzi Sen (22)

Uit Zaandam 

Video afspelen

Sofie van Bergen (16)

Uit Middelburg